Beste lezer,

Richtlijnen RSJ IJsselland

Het Coronavirus heeft ook gevolgen voor de aanwezigheid van de medewerkers van het RSJ IJsselland op locatie (s) en het zo soepel mogelijk doorgang kunnen blijven geven aan werkzaamheden. Het RSJ IJsselland volgt gezien de standplaats van het RSJ IJsselland de Zwolse richtlijnen, die mede gebaseerd zijn op de landelijke maatregelen.

Als het gaat om bereikbaarheid stellen we voor:

  • Waar mogelijk wordt de komende dagen zoveel mogelijk thuis gewerkt door de medewerkers van het RSJ IJsselland. Hierover wordt door de betrokkenen zelf gecommuniceerd met externen waarmee een afspraak staat ingepland.
  • De medewerkers van het RSJ IJsselland dragen er zorg voor dat ze telefonisch en per mail goed bereikbaar zijn, voor zowel collega’s als voor externen.

Bijeenkomsten in de week van 16 t/m 20 maart

Gezien bovenstaande richtlijnen om zoveel mogelijk thuis en online / telefonisch te werken is het logisch dat het RSJ IJsselland alle geplande bijeenkomsten voor aankomende week gaat schrappen. Betrokkenen worden hiervan op de hoogte gesteld. Volgende week kan dit er echter alweer anders uitzien.

Bij vragen, bel of mail vooral met je contactpersoon bij het RSJ IJsselland!

Hartelijke groet,

Diana Hofsteenge – Jans

Regiomanager en secretaris van het bestuur