Beste Trajectuitvoerder,

Wij willen u alvast informeren over het volgende zodat u er nu alvast rekening mee kunt houden.

Op donderdag 28 en vrijdag 29 januari as. is het NIET mogelijk om gebruik te maken van het Zorgportal.
Wij gaan namelijk over op een nieuw systeem ter verbetering van onze dienstverlening en willen graag vanaf 1 februari as. met een goed werkend systeem beginnen. Op deze twee dagen worden alle oude gegevens overgezet naar het nieuwe systeem waardoor u op 28 en 29 januari geen documenten uit het Zorgportal kunt halen, maar ook niets kunt toevoegen.
Een aantal dingen zullen nieuw zijn, maar er zijn ook een aantal zaken die hetzelfde zullen blijven. Wat onder andere nieuw zal zijn is dat de formulieren die u moet gebruiken van Stichting BEZINN digitaal in kunt vullen, indien nodig ook digitaal kunt voorzien van een handtekening en ook direct naar ons terug kunt sturen. U krijgt van ons nog een goede handleiding toegestuurd op 1 februari as.

Op 1 februari zullen wij u ook laten weten wie u waarvoor moet hebben. Eerder hebben wij u al een overzicht gestuurd wie er in welke functie werkzaam is bij Stichting BEZINN. Daarmee willen wij onze dienstverlening ook verbeteren doordat u sneller bij de juiste persoon uw vraag kunt stellen of iets anders bij kwijt kunt.

Op 28 en 28 januari as. zal ook het e-mailverkeer grotendeels stil liggen.
Op die twee dagen is bepekt e-mailverkeer mogelijk.

Graag dit alvast in uw agenda noteren.
Als er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Jan van Donkersgoed
manager Stichting BEZINN