Laden Evenementen

Op donderdag 22 april organiseert de Alliantie Drentse Zorg met Ouderen haar eerste Seminar. Door de coronapandemie kiezen we voor een digitaal symposium waarbij de nadruk ligt op kennis delen, inspireren en verbinden van partijen en mensen die allemaal hetzelfde willen: de beste dienstverlening voor ouderen in Drenthe! De Alliantie nodigt je van harte uit. Meld je direct aan en mis het niet!

Inhoud

Van elkaar leren, je meenemen in de meerjarenagenda van de Alliantie en samenwerking vinden op de verschillende thema’s. Inspiratie is gegarandeerd door een inspirerende bijdrage van Dr. Prof. Robbert Huijsman, directeur/bestuurder Geriant en projectleider van het nationaal actieplan casemanagement dementie. Ook is er een rondetafeldiscussie met enkele Alliantiebestuurders, en kun je als deelnemer meedoen aan één van de deelsessies op een thema. We hopen dat je erbij bent en kijken er naar uit!

 Programma

14:30 Start en welkom door Mirjam van Werven, programmaleider
14:40 Kick off door Robbert Huijsman
14:45 Rondetafeldiscussie met bestuurders van de Alliantie, ouderen en deelnemers: inhoud aan de hand van stellingen uit het Regiobeeld Drenthe
15:25 Pauze
15:35 Start deelsessies
16:35 Pauze
16:40 Afsluiting