Beste Trajectuitvoerder,

Graag willen wij u informeren over het aanvragen van een uitnodigingspakket vaccinatie voor zorgorganisaties die niet lid zijn van de VGN.
Dit bericht zal niet op iedereen van toepassing zijn.

Het volgende is te lezen op de website van de VGN:

Voor het vaccineren van de eerste groep zorgprofessionals (werkzaam in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en thuiszorg) krijgen werkgevers die aangesloten zijn bij een branchevereniging het uitnodigingspakket opgestuurd door de branchevereniging. De werkgevers zorgen ervoor dat alle medewerkers, inclusief de zzp’ers die zij inhuren, een uitnodiging krijgen voor de vaccinaties.

Sommige (kleinere) zorgorganisaties zijn niet altijd aangesloten bij een branchevereniging. Toch kunnen ook deze organisaties het uitnodigingspakket aanvragen bij de branchevereniging. Dus bent u een zorgorganisatie in de gehandicaptenzorg maar bent u niet aangesloten bij de VGN? Dan kunt u toch via de VGN het uitnodigingspakket aanvragen.

Aanvraag uitnodigingspakket
Dat kunt u doen door een formulier in te vullen op de website van VGN. Helaas kunnen wij nog niet een exacte datum geven waarop wij het uitnodigingspakket kunnen toesturen. Hierover wachten wij de berichtgeving vanuit het RIVM af.

Voor vragen kunt u zich het beste wenden tot de VGN via telefoonnummer 030-2739300 of via e-mail info@vgn.nl
Of kijk op de websites van de Rijksoverheid en het RIVM voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Jan van Donkersgoed
manager Stichting BEZINN